Connect with us
Publicitate

Sport

SR Braşov victorie în derby-ul local cu ACS Kids Tâmpa

Publicat

pe

SR Braşov s-a impus în primul derby local care a avut loc în etapa a 5-a din liga a 3-a. Stegarii s-au impus la scor în faţa copiilor de la ACS Kids Tâmpa Braşov. Scorul a fost 4-0 (1-0).

Publicitate

Au marcat pentru SR: Iordache ’27, Cenk ’64, Fekete ’71, Răchişan ’84 din penalty.

„Mă bucură în primul rând faptul că am luat cele 3 puncte. Era important să ne impunem şi pe teren propriu. Până acum, am jucat un singur meci acasă şi l-am pierdut din păcate. Îi felicit pe băieţi. Au înţeles că trebuie să tratăm jocul foarte serios. Chiar dacă am început mai greu, în cea de-a a doua repriză a fost evoluţia pe care eu o vreau şi de aici trebuie să construim şi să creştem.”, a spus Liviu Nicolae, antrenor SR Braşov

„Mă bucur că am marcat şi mă bucur pentru victoria echipei. Trebuia să câştigăm şi de acum trebuie să evoluăm în toate partidele cum am făcut-o în jocul de astăzi.”, a completat Sebastian Iordache, mijlocaş.

Publicitate

Kids Tâmpa a evoluat în inferioritate din minutul 19. Mihăilă a fost eliminat după două galbene.

„La acest scor nu mai putem spune multe, chiar dacă am avut și momente bune de joc. Continuăm să facem greșeli copilărești. Scorul este, însă, prea drastic. Nu cred că a fost o așa mare diferență între cele două echipe, mai ales că am evoluat peste 70 de minute cu un om în minus. Băieții și-au dorit, nu avem ce să le reproșăm ca atidudine, dar trebuie să înțeleagă că nu mai sunt la juniori și orice greșeală costă”, a spus Nicolae Văduva, unul dintre antrenorii Kids Tâmpa.

„Am plătit din nou lipsei de experiență. Am primit un cartonaș roșu în minutul 16, care a rupt echilibrul jocului. Chiar dacă am rămas în meci până la pauză, în repriza a doua nu am mai reușit să ținem ritmul. Suntem, însă, siguri că vom arăta o creștere de la joc la joc, vom marca mai mult și sperăm să începem să și câștigăm”, a punctat și Ciprian Anghel, celălalt tehnician al „alb-albaștrilor”, care au jucat cu un om în minus încă din minutul 16, când fundașul Mihăilă a văzut al doilea cartonaș galben.

În etapa a 6-a, ambele echipe vor avea jocuri în deplasare. SR Braşov se va deplasa la Târgu Secuiesc, iar Kids Tâmpa la Ploieşti pentru meciul cu Astra 2.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes