Connect with us
Publicitate

Sport

SR Braşov se pregăteşte pentru derby-ul local contra celor de la Kids Tâmpa

Publicat

pe

În runda a 5-a a Ligii 3, Seria a 5-a, pe Stadionul „Tineretului”, de la ora 14.00, va avea loc derby-ul local SR Braşov – Kids Tâmpa Braşov.

Publicitate

„E o săptămână destul de grea din punct de vedere fizic. Din păcate, după cum am mai spus, nu am avut timp pentru a crea o bază în ceea ce priveşte pregătirea fizică. În schimb, cred că nu partea fizică ne poate pune probleme în acest moment. E o săptămână cu două jocuri grele. Am reuşit să ne atingem obiectivul în Cupa României, iar sâmbătă nu concep un alt rezultat în afara victoriei. Şi la Pucioasa am întâlnit o echipă care a dat totul pentru a se impune în faţa noastră. Am revăzut meciul şi chiar dacă am suferit în partea a doua a timpului regulamentar, în prelungiri am fost bine, mai consistenţi, ceea ce îmi demonstrează că pregătirea fizică nu e o problemă”, a declarat tehnicianul Liviu Nicolae.

„Chiar dacă sunt acolo jucători tineri, Kids Tâmpa este un adversar ce poate fi imprevizibil. Cu siguranţă, dacă îi vom lăsa să joace îşi vor impune stilul. Sunt copii care îşi doresc să confirme la acest nivel. Trebuie să prestăm un joc foarte bun şi să luăm cele trei puncte. Toate meciurile pornesc de la 0-0 şi trebuie tratate cu seriozitate. Asta încerc să le transmit băieţilor. Noi avem o mică problemă. În momentul în care preluăm conducerea apare un blocaj. Cu siguranţă, aceste lucruri le vom rezolva în timp prin prestaţiile pe care le vom avea şi rezultatele pe care le vom obţine. Este un meci cu o altă formaţie din Braşov, dar nu cred că se poate spune că este o altă încărcăturră, cred că putem vorbi despre nişte orgolii. Eu le voi cere băieţilor să trateze fiecare meci, indiferent de oraşul din care este adversarul, la fel, cu aceeaşi seriozitate. Ne respectăm adversarul, un aspect important pentru mine, dar ne dorim ca la final să ne bucurăm. Obiectivul nostru este să fim în partea de sus a clasamentului. Nu vreau să vorbesc în acest moment despre locul pe care am putea termina. Vreau să luăm meci cu meci şi să îmbunătăţim jocul. Vom face tot ce depinde de noi şi vom reuşi să ducem această echipă acolo unde îi este locul, chiar dacă situaţia nu este una uşoară. Toţi cei care sunt lângă echipă fac tot ce pot pentru a le oferi băieţilor cele mai bune condiţii. Noi trebiue să răspundem şi să facem tot ce ţine de noi pentru a duce SR Braşov acolo unde îşi doresc toţi suporterii”, a adăugat antrenorul „stegarilor”

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes