Connect with us
Publicitate

Sport

SR Braşov se îmbracă în tricouri noi

Publicat

pe

Colaborarea dintre SR Braşov şi firma Acerbis va continua şi în sezonul viitor. Astfel, Acerbis, care a fost lângă echipă încă de la înfiinţare, va rămâne partener tehnic al „galben-negrilor”.

Publicitate

„Eu am fost ultimul sponsor tehnic al echipei FC Braşov şi mă bucur că voi continua ca şi partener al SR Braşov. Am vrut să mă opresc, dar am văzut că lucrurile s-au îndreptat, că s-a format o echipă puternică şi am decis să continuăm acest parteneriat”, a menţionat Davide Zapavigna.

„Davide a fost mereu alături de noi şi mă bucur că parteneriatul va continua. Am fost şi eu la întâlnirea pe care noua conducere a avut-o cu el. Mă bucur că, după schimbările care s-au produs, lucrurile încep să se aşeze şi ne vom putea concentra pe meciuri”, a comentat şi căpitanul grupării SR Braşov, Horia Popa.

Lansarea oficială a noului echipament va avea loc pe 1 octombrie, iar fanii îl vor putea achiziţiona atât de la noul sediu al clubului, situat la Duplex 2, cât şi de la sediul Acerbis. Se va discuta şi cu alte societăţi pentru comercializarea noului echipament.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes