Connect with us
Publicitate

Sport

SR Braşov, înfrângere pe propriul teren

Publicat

pe

Într-un meci din etapa a 2-a a Ligii a 3-a, SR Braşov a pierdut pe teren propriu mediul disputat în compania celor de la AFC Odorheiu Secuiesc. Meciul a fot unul destul de bun pentru SR Braşov, însă două greşeli individuale una după cealaltă au făcut ca meciul să se încheie cu voctoria harghitenilor. Scorul a fost 1-2, după ce elevii lui Liviu Nicolae au condus cu 1-0 prin golul marcat de Horia Popa din penalty în minutul 37. După pauză, în doar două minute AFC Odorheiu Secuiesc a întors scorul prin autogolul lui Mândru care a plasat mingea în propria poartă după un corner şi golul lui Turcu, după o gravă eroare a lui Şerban Moraru, în minutele 56 şi 57.

Publicitate

„Mă aşteptam la un meci greu, cu un adversar dificil. Îmi pare rău că am pierdut din cauza unor greşeli personale. Apreciez în schimb efortul băieţilor şi faptul că s-au luptat şi au încercat până în final să câştige acest joc. Acesta este fotbalul. Vom continua drumul pe care am pornit şi vom face tot ce ţine de noi să ne îndeplinim obiectivele”, declarat Liviu Nicolae, antrenorul braşovenilor.

„Un rezultat foarte prost. Am avut meciul în mână, am intrat cu 1-0 la pauză pe fondul unui joc bun al nostru. După pauză au fost nişte greşeli care ne-au costat. Din păcate, primul meci acasă după o lungă aşteptare a fost un eşec. Mi-aş fi dorit mult să mă bucur după această partidă. Ne-am pus mari speranţe în acest duel. Trebuie să rămânem cu capul sus să ne gândim că a fost un accident. Am demonstrat că avem o echipă valoroasă în primele partide”, a continuat Horia Popa, căpitanul SR Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes