Connect with us
Publicitate

Sport

SR Braşov în turul patru al Cupei Românei. Stegarii s-au calificat după executarea loviturilor de departajare

Publicat

pe

SR Braşov e în turul 4 al Cupei României. „Stegarii” au trecut, scor 5-3, după executarea loviturilor de deartajare, de FC Pucioasa, în turul 3 al competiţiei.

Publicitate

Răchişan a deschis scorul în prima repriză, gazdele egalând în partea a doua prin Petre. În prelungiri nu s-a marcat, astfel că învingătoarea s-a decis în urma loviturilor de departajare.

Pentru SR Braşov au înscris Răchişan, Fekete, Iordache şi Burlacu, în timp ce Maxim a apărat şuturile trimise de Lungheanu şi Neacşu.

„Un joc greu, exact cum m-am aşteptat. Un meci în care am suferit din nou. Mă nemulţumeşte total evoluţia unora dintre jucători, dar acestea sunt lucruri ce ţin de bucătăria noastră internă şi le voi analiza împreună cu ei. În schimb, nu putem accepta ca la acest nivel să tratăm jocuri cu o astfel de prestaţie. E importantă calificarea, în schimb mă nemulţumesc multe aspecte din jocul nostru”, a menţional tehnicianul Liviu Nicolae.

Publicitate

Cristian Burlacu a comentat: „Sunt fericit. A fost un meci foarte greu. Ne-am dorit enorm calificarea pentru a aduce o echipă de eşalon superior la Braşov”.

„Un meci epuizant. S-au jucat 120 de minute, am condus, apoi am fost egalaţi. Am suferit puţin în repriza a doua, dar în prelungiri ne-am revenit şi am avut ocazii. E bine că în final ne-am calificat şi ne-am îndeplinit obiectivul. Calificarea a venit după 120 de minute, dar important e ca a venit. A fost primul meci pe care l-am început ca şi căpitan al acestei echipe. Este o onoare pentru mine şi pentru familia mea. Suntem «stegari», iubim echipa asta”, a menţionat şi Ştefan Răchişan.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes