Connect with us
Publicitate

Sport

SR Braşov a remizat cu Astra 2 în deplasarea de la Ploieşti

Publicat

pe

În etapa a patra a Ligii 3, Seria a 5-a, la Ploieşti, Astra 2 şi SR Braşov au oferit un meci frumos, cu patru goluri şi multe ocazii clare.

Publicitate

„Stegarii” au condus cu 2-0, după golurile marcate de Fekete, în minutul 1, şi de H. Popa, patru minute mai târziu din penalty. Gazdele au revenit însă repede în meci, iar minutul 11 Zaharia a redus din handicap. Până la pauză, Căucă a avut câteva intervenţii excelente şi a fost salvat de transversală la şutul lui Gheorghe. Gazdele au reuşit egalarea cu 10 minute înainte de final, când Zaharia a marcat simplu, după o centrare de pe partea stângă. În prelungiri, „stegarii” au trecut de două ori pe lângă golul de 3 puncte. Mai întâi Dumitrovici nu a putut finaliza din careu. Apoi, după ce portarul Silveanu a ratat o minge centrată din corner, E. Renţa a reluat, dar un fundaş al gazdelor a respins de pe linia porţii.

„Am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători de nivelul Ligii 1. După un început de joc foarte bun al nostru, în care am marcat de două ori, a apărut o teamă şi a trebuit să suferim pentru a câştiga un punct. Vom analiza, vom vedea de ce nu putem avea aceeaşi atitudine şi aceeaşi posesie şi în momentul în care conducem. În schim, trebuie să îi felicit pe băieţi penru efortul depus. Şi-au dorit şi pentru asta trebuie să îi apreciem. Până la urmă, este un punct luat în deplasare, un punct care trebuie să ne dea înceredere, chiar dacă am condus cu 2-0 în acest meci”, a declarat antrenorul Liviu Nicolae.

„Un meci greu, epuizant. Am condus cu 2-0, ei au reintrat repede în meci, iar din minutul 15 au fost momente în care ne-am pierdut concentrarea. Am încercat să gestionăm avantajul de un gol, dar am fost egalaţi pe final. Am întâlnit o echipă foarte bună şi până la urmă e un punct câştigat”, a menţionat şi Ştefan Răchişan.

Publicitate

După patru runde, SR Braşov a adunat 7 puncte. În etapa viitoare, „stegarii” vor juca pe teren propriu cu ACS Kids Tâmpa Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes