Connect with us
Publicitate

Sport

Sportul şi cultura pot primi bani din nou de la Consiliul Judeţean Braşov când îşi reiau activităţile

Publicat

pe

Consiliul Judeţean Braşov a anunţat printr-un comunicat oficial că „autoritatea finanțatoare UAT Județul Brașov a suspendat Programele de finanțare nerambursabilă pentru activități culturale și sportive pe anul 2020 pe o perioadă de 60 zile. Decizia de suspendare a fost luată în cadrul ședinței de plen a Consiliului Județean Brașov din data de 24.03.2020, în contextul pandemiei de COVID-19, și al decretării stării de urgență pe teritoriul României”.

Pentru a lămuri situaţia am apelat la vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Toaso Imelda (foto), care a spus că „aşa cum se arată şi în comunicat, iniţial am luat decizia de suspendare a finanţărilor pentru activităţile culturale şi sportive pentru o perioadă de 60 de zile. Apoi, ţinând cont de situaţia actuală şi fiind nevoiţi să alocăm fonduri suplimentare pentru sănătate, în contextul pandemiei de coronavirus, am fost nevoiţi să sistăm pentru tot anul alocarea de fonduri pentru acest gen de activităţi”.

Vicepreşedintele CJ Braşov nu exclude ca „după ce vom depăşi această criză medicală, la o rectificare de buget, pe parcursul acestui an, să alocăm din nou fonduri pentru cultură şi sport. În acest moment este însă prematur să ne pronunţăm pentru că nici una dintre activităţi nu se poate desfăşura. Când lucururile se vor aşeaza pe un făgaş normal din nou, bineînţeles că ne vom îndrepta atenţia şi spre aceste activităţi, cum am făcut-o şi până acum”, a încheiat Toaso Imelda.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes