Connect with us
Publicitate

Administrație

Sportivii și antrenorii din Brașov, cu rezultate remarcabile, vor fi premiați de Consiliul Județean. O ceremonie specială va avea loc pe 14 decembrie, la Centrul Cultural Reduta

Publicat

pe

Continuând tradiția ultimilor ani, Consiliul Județean Brașov anunță premierea anuală a sportivilor și antrenorilor brașoveni remarcaţi prin rezultate remarcabile în anul competiţional 2023. Evenimentul va avea loc în data de 14 decembrie, începând cu ora 14:00, la Centrul Cultural Reduta.

Publicitate

Administraţia publică judeţeană organizează acest eveniment în semn de apreciere și pentru recompensarea performanțelor sportive remarcabile, şi anume:

  • locurile I-VI obținute la Jocurile Olimpice și Paralimpice, Campionatele mondiale, Campionatele europene, Festivalul Olimpic al Tineretului European, Jocurile INVICTUS.
  • locurile I-III obținute la Campionatele balcanice și Campionatele naționale.

În perioada 13-22 noiembrie 2023, cluburile şi asociaţiile sportive interesate pot trimite propuneri la Consiliul Judeţean Braşov, completând și depunând la registratura instituției (B-dul Eroilor nr. 5), formularul de înscriere și documentele precizate în Regulamentul de premiere, disponibil pe site-ul instituției, www.cjbrasov.ro la secțiunile „Noutăți” și „Anunțuri de interes public”.

Lista sportivilor și antrenorilor care vor fi premiați va fi publicată pe pagina web a instituției, www.cjbrasov.ro la secțiunea „Anunțuri de interes public”, până în data de 11 decembrie 2023.

Publicitate

Premiile se vor acorda pentru categoriile sportivi legitimați la structurile sportive din județul Brașov, indiferent de localitatea sau țara de domiciliu, sportivi cu domiciliul în județul Brașov legitimați la structuri sportive din țară și din străinătate și antrenori care au obținut performanțe deosebite la competițiile sportive naționale și internaționale oficiale, desfășurate în cadrul sporturilor olimpice, neolimpice și paralimpice, în anul 2023.

În ceea ce priveşte sportivii, aceştia trebuie să îndeplinească unul dintre următoarele criterii:

  • seniori care au obținut performanțe deosebite la sporturi individuale şi pe echipe;
  • juniori care au obținut performanțe deosebite la concursuri de seniori în cadrul sporturilor individuale şi de echipă;
  • juniori peste 18 ani care au obținut performanțe deosebite la concursuri de juniori în sporturi individuale şi de echipă, la categorii sub 18 ani;
  • juniori sub 18 ani care au obținut performanțe deosebite la concursuri de juniori în sporturi individuale şi de echipă, la categorii peste 18 ani;
  • juniori care au obținut locurile I-VI la Jocurile Olimpice și Paralimpice; Campionate mondiale/ Campionate mondiale pentru persoane cu nevoi speciale; Jocurile INVICTUS; Campionate europene/ Campionate europene pentru persoane cu nevoi speciale; Festivalul Olimpic al Tineretului European.

„În şedinţa ordinară din 31 octombrie am aprobat Regulamentul de premiere a sportivilor şi antrenorilor care au obţinut performanţe deosebite la nivel național și internațional în anul 2023, precum şi fondul de premiere, care se ridică la 350.000 de lei. Pentru acest an am prevăzut în buget o sumă mai mare comparativ cu anii precedenţi, deoarece vom premia şi sportivii noştri care s-au remarcat prin rezultatele obţinute în întreceri la sporturi neolimpice. Sunt convins că vom avea multe performanţe de premiat şi mă bucur că menţinem tradiţia şi astfel reuşim să le transmitem sportivilor noştri aprecierea şi recunoştinţa noastră pentru toată munca şi strădania lor”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Şerban Todorică-Constantin.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes