Connect with us
Publicitate

Administrație

Spitalul Regional al Braşovului va avea 968 de paturi. Valoarea estimată a proiectului este de aproximativ 600 de milioane de euro

Redactia Brasov

Publicat

pe

Allen Coliban a vorbit astăzi despre proiectul viitorului spital regional. Conform primarului, proiectul se află pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte documentaţia tehnică a studiului de fezabilitate. Totodată, primarul a anunţat că până la finalul lunii va prezenta proiectul arhitectural şi datele complete ale proiectului. 

„La ora actuală pe draftul pe care lucrăm vorbim de 912 paturi pentru tratament de urgență acut și 56 de paturi pentru tratament de zi, adică 968 în total.

Dacă ne referim la valoarea estimată, suma totală, asta înseamnă construcție cu tot cu potențialele dotări, se ridică la aproape 600 de milioane de euro. Vom avea valoarea certă în momentul în care vom recepționa devizul partea studiile de fezabilitate.

Publicitate

La ora actuală suma necesară pe actualul concept, ceea ce înseamnă și spațialitate, felul în care arhitectura este propusă, se ridică la aproximativ 600 de milioane.”, a spus Allen Coliban

 

 

Publicitate
Publicitate
1 Comentariu
  • Avatar Stancu Stoean spune:

    Felicitari dle Coliban daca vei si finaliza proiectul,vei arata ca daca se doreste se poate.

  • Publicitate
    Publicitate

    De Interes

    >