Connect with us
Publicitate

Social

Spitalul Municipal Săcele va avea camera de gardă deschisă doar în zilele lucrătoare

Publicat

pe

Programul Camerei de Gardă de la Spitalul Municipal Săcele, inclusiv la Pediatrie, va fi redus temporar, începând cu 1 decembrie, anunță conducerea unității.

Publicitate

„În cadrul Spitalului Municipal Săcele s-a luat această măsură temporară, pentru că programul se aliniază doar la existența unui medic cu competențe pe Camera de Gardă, deci cu competență de urgență. Există un singur medic cu competență de servicii de urgență. Al doilea medic pe care îl are spitalul este plecat deocamdată în concediu de îngrijire a copilului și va reveni în 2024, în martie-aprilie. Și atunci vom prelungi programul, dar până atunci vom tot scoate posturi la concurs, în speranța că se vor prezenta și medici cu competență de urgență”, a declarat managerul spitalului, dr. Rodica Pârvan, pentru Radio România Braşov FM.

În aceste condiții, Camera de Gardă va fi deschisă în zilele lucrătoare, în intervalul orar 8.00-15.00. Între timp, va fi lansată procedura de angajare, pe mai multe posturi, a medicilor cu diverse specializări, inclusiv doctori care au competențe în urgențe, după cum a precizat managerul spitalului săcelean.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes