Connect with us
Publicitate

Prima pagină

Spitalul Județean din Mureș a început să preia surplusul bolnavilor Covid-19 din Brașov în urma „boom”-ului din ultimele zile

Publicat

pe

Managerul Spitaluli Clinic Județean din Mureș a declarat că duminică după-amiază au fost solicitați de către DSP Brașov în preluarea a patru pacienți Covid-19, urmând ca în cursul serii să mai interneze încă cinci pacienţi. Solicitare vine pe fondul „boom”-ului de infectări din ultimele zile, Brașov rămânând fără locuri pentru pacienți.

„Am fost solicitaţi de către DSP Braşov, prin DSP Mureş, să preluăm pacienţi de la Braşov, având în vedere contextul epidemiologic şi creşterea alarmantă a numărului pacienţilor pozitivi din judeţul Braşov. Noi, ca spital, suntem pregătiţi încă din luna februarie, am tratat până acum peste 710 bolnavi COVID la Spitalul Clinic Judeţean Mureş. În acest moment, mai sunt internaţi 41 de bolnavi COVID pozitivi. Structura noastră şi toate circuitele care au fost pregătite corespund la ora actuală pentru a trata atât bolnavii COVID pozitiv, cât şi bolnavii non-COVID”, a declarat managerul Spitalului Clinic Judeţean Mureş, dr. Ovidiu Gârbovan pentru Agerpres.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes