Connect with us
Publicitate

Social

Spitalul din Săcele are un nou Laborator de Tomografie Computerizată

Publicat

pe

Spitalul Municipal Săcele are funcțional, de câteva zile, un Laborator de Tomografie Computerizată, unde lucrează trei specialiști.

Deși au fost obținute autorizațiile necesare, pacienții sunt nevoiți, deocamdată, să plătească investigațiile imagistice.

“Tarifele aceste investigații medicale sunt relativ asemănătoare cu celelalte la nivelul Brașovului, sensibil mai mici la unele investigații. Deocamdată, tot ce se întâmplă în cadrul laboratorului de CT este fără contract cu Casa (n.r. Casa de Asigurări de Sănătate), la acest moment, deci nu putem satisface cerința pacienților pe un bilet de trimitere și cu gratuitate. Am purtat discuții și corespondență cu Casa Județeană de Sănătate din Brașov, pentru a aloca buget în acest sens, pentru că și comunitatea din Săcele este destul de numeroasă și există adresabilitate la nivelul unității”, a precizat directorul spitalului, dr. Rodica Pârvan, potrivit Radio România Braşov FM.

În perioada următoare, la Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală vor fi puse în funcțiune ți echipamenele medicale pentru mamografii și pentru măsurarea densității osoase (DEXA), precum și un fibroscan la secția de Gastroenterologie.

Publicitate

“Investigația se adresează femeilor și pentru acest lucru aș putea spune că vom face un centru de excelență pentru femeie, în sensul că vor putea beneficia de servicii medicale gratuite, în contract cu Casa, pentru aceste două investigații medicale – mamografia și DEXA – pe parte de recomandare endocrinologică. Ca și noutate pe piața din Brașov există fibroscan. În cadrul serviciului de gastroenterologie, funcționăm cu trei medici de gastroenterologie, medici specialiști cu adresabilitate foarte crescută”, a adăugat dr. Rodica Pârvan

Investigațiile medicale sunt realizate după un program bine stabilit și numai cu recomandare medicală din partea specialiștilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes