Connect with us
Publicitate

Social

Spitalul de Copii din Braşov a suspendat vizitele

Publicat

pe

Publicitate

Conducerea Spitalului pentru Copii Braşov a decis suspendarea vizitelor aparţinătorilor în toate secţiile unităţii medicale, în contextul în care, în ultima perioadă, numărul micilor pacienţi cu gripă a fost în creştere, a declarat directorul medical dr Liviu Muntean, citată de Agenția de presă Rador. Potrivit acestuia, decizia s-a luat în contextul recomandărilor recente ale Ministerului Sănătăţii.

În ultima săptămână, la această unitate medicală s-au prezentat aproximativ 150 de copii cu gripă, viroze respiratorii sau pneumonie. Dintre aceştia, 89 au fost cazuri de gripă, cinci necesitând internare, 37 de pacienţi cu viroze respiratorii dintre care patru au fost internaţi, iar cu pneumonie au rămas în spital 15 copii din cei 51 care s-au prezentat la camera de gardă.

Şi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă accesul aparţinătorilor este limitat, însă este permis în intervalul orar 15,00-17,00 pentru o singură persoană, timp de 10 minute.

Excepţie face Secţia de Terapia Intensivă, unde, fiind cazuri grave, pacienţii pot fi vizitaţi de membrii familiei echipaţi corespunzător şi în afara acestui orar, a precizat conducerea unităţii medicale.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes