Connect with us
Publicitate

Social

Spitalul Astra va avea un ambulator realizat din containere modulare

Publicat

pe

La pavilionul Astra din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgențe Brașov va fi amenajat un ambulatoriu în structuri modulare, iar în pavilionul central vor fi organizate birouri în astfel de containere.

Publicitate

Acestea sunt doar câteva modificări care vor avea loc până la sfârșitul acestui an, pentru rezolvarea unor probleme de spațiu la spitalul județean, transmite Radio România Braşov FM.

„Este vorba despre structuri modulare puse pe lista de investiții a Consiliului Județean Brașov de anul trecut, pentru optimizarea unor activități, precum cele specifice unei magazii pentru pavilionul central. De asemenea, avem în vedere activități de management, tot pentru pavilionul central, vom muta RUNOS (Serviciul de resurse umane – n.r.) din clădire în containere, urmând ca în sala în care activează acum RUNOS să facem un fel de cafeterie pentru personal. Șapte containere vor fi la Astra, unde vom organiza un ambulator foarte cochet: cu sală de așteptare, cu toalete și cu cabinete, iar trei containere sunt pentru Medicina Legală”, a explicat directorul medical al unității, dr. Florin Orțan.

Pentru acest proiect, conducerea Spitalului Clinic Județean Brașov a decis să achiziționeze 16 structuri modulare, în valoare totală de peste 350.000 de lei.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes