Connect with us
Publicitate

Economic

Spitalele din Săcele şi Victoria, cele mai mari punctaje în evaluarea cererilor de finanţare pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea cabinetelor de planificare familială

Publicat

pe

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă, joi seară, că instituţia pe care o conduce a finalizat evaluarea cererilor de finanţare pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea cabinetelor de planificare familială. Lista cuprinde 83 de proiecte de investiţii, cele mai mari punctaje, respectiv 88, obţinându-le Spitalul Săcele şi Spitalul Victoria.

Publicitate

Potrivit ministrului Sănătăţii, 50 de milioane de lei din PNRR sunt disponibile pentru 83 de spitale din România, transmite news.ro.

”Ministerul Sănătăţii a finalizat evaluarea cererilor de finanţare pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea cabinetelor de planificare familială”, a transmis, Alexandru Rafila, joi seară.

Acesta vorbeşte şi despre derularea unei campanii de educaţie pentru sănătate, în special educaţia pentru sănătatea reproducerii, care va fi implementată la nivel naţional, cu prioritate în zonele vulnerabile, cu un număr mare de sarcini în adolescenţă şi un număr mare de boli cu transmitere sexuală.

Publicitate

Potrivit listei publicate de către Ministerul Sănătăţii, cele mai mari punctaje le-au obţinut roiectele depuse de către spitalele din Săcele şi Victoria, respectiv câte 88 de puncte.

Cel mai mic punctaj, respectiv 58 de puncte, l-a obţinut proiectul de realizare a cabinetului de planing familial în Spitalul Clinic Judeţean Mureş.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes