Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Spațiu verde de la marginea parcului Tractorul, transformat în rampă de gunoi „Ad-hoc”

Publicitate

Publicat

pe

Foto: Radio România Brașov FM (99,3 FM)

Mai mulți saci de gunoi, care au fost depozitați la marginea Parcului Tractorul, aproape de pod, i-au nemulțumit pe câțiva locuitori din zonă, care au și trimis câteva imagini colegilor de la Radio România Brașov FM (99,3 FM).

Publicitate

În fotografii se văd saci de mari dimensiuni, plini toți, plus alte lucruri, precum plăpumi sau plase și chiar deșeuri vegetale.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale, este vorba despre gunoaiele pe care le-au adunat cei de la CFR din zona aliniamentului căii ferate, acum, când în oraș se desfășoară și Luna Curățeniei.

“Polițiștii locali de la Biroul de protecția mediului au trimis recent o notificare celor de la CFR prin care au fost somați să demareze procedurile salubrizare în zona de protecție a căii ferate situată în proximitatea cartierului Tractorul. Urmează ca agenții să verifice dacă s-au conformat în totalitate la cele solicitate de polițiștii locali, acțiunea fiind în termenii de monitorizare”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov, Anca Lăutaru.

Publicitate

La finalul perioadei de monitorizare, dacă cei de la CFR nu se vor fi conformat și nu vor ridica și deșeurile de pe domeniul public, vor fi sancționați.

Sursa: Radio România Brașov FM

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes