Connect with us
Publicitate

Eveniment

Spărgător de beciuri prins de poliţiştii braşoveni! Fura băutură alcoolică din boxe

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de “furt calificat”, cu persoana bănuită în stare de arest preventiv, după ce un bărbat ar fi sustras mai multe bunuri din boxele unor imobile.

La data de 6 aprilie, polițiștii brașoveni au fost sesizați despre faptul că, pe o stradă din municipiu, s-ar afla o persoană care ar vinde băuturi alcoolice.

După sesizarea primită, un echipaj din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov s-a deplasat în zona precizată, unde au identificat un bărbat ce avea mai mult sticle cu alcool asupra sa, despre care inițial a afirmat că le-a găsit.

Ulterior acestei identificări, la sediul secției de poliție au fost primite trei sesizări, în care proprietarii unor imobile precizau faptul că, din boxele aflate la subsolurile acestora, au fost sustrase diverse bunuri, printre care și alcoolul identificat inițial.

Publicitate

Cercetările efectuate de polițiști au dus la concluzia că prezumatul autor al acestor acțiuni de furt ar fi chiar bărbatul, de 41 de ani, din comuna Feldioara, identificat inițial. Astfel, față de materialul probator existent, a fost dispusă reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov. Ulterior, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, l-a prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți, care a emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiștii brașoveni, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului, în care se va propune soluție legală la finalizarea întregului dosar.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes