Connect with us
Publicitate

Administrație

Soţul unei angajate a Centrului de Agrement din Poiana Braşov vindea ilegal vin fiert şi ceai în Postăvarul. A fost prins abia când poliţiştii locali s-au dus îmbrăcaţi în civil. Prima dată a reuşit „să fugă”

Publicat

pe

Publicitate

În urmă cu câteva zile Poliția Locală a făcut o acțiune amplă de verificare a modului în care se desfășoară activitățile comerciale în Poiana Brașov şi masivul Postăvarul. Vizat a fost comerțul care se desfășoară în chioșcurile amplasate pe domeniul public sau pe cel privat. Poliţiştii locali au controlat inclusiv societatea care vindea vin fiert și ceai în zona stației superioare a telecabinei Capra Neagră, societate care nu avea autorizaţie pentru aşa ceva.

Allen Coliban spue că la prima vizită a Poliţiei Locale administratorul societăţii a reuşit să fugă cu doar câteva minute înainte de control. Apoi, poliţiştii locali s-au dus îmbrăcaţi în civil şi au reuşit să îl surprindă asupra faptului. Mai mult, conform primarului, acesta este soţul unei doamne care lucrează la Centrul de Agrement din Poiana Braşov, care a şi ripostat, spunându-le poliţiştilor să îl lase în pace.

„Am trimis Poliţia Locală să verifice. Într-o primă fază, ca prin minune, cetăţeanul a dispărut cu câteva minute înainte, pentru ca apoi, poliţiştii îmbrăcaţi în civil, ca prin minune să îl surprindă asupra acţiunii şi să îi aplice două sancţiuni şi avertismentul de a nu mai întreprinde această activitate. Lucru care a deranjat-o pe soţia dumnealui, care este angajată la Centrul de Agrement. A venit foarte agresivă să ceară socoteală Poliţiei Locale, că ce avem noi cu domnul.     

Respectarea legilor nu este opţională, respectarea legilor şi reglementărilor pe domeniul public nu este opţională. Chiar dacă pare că există nişte cuiburi de viespi şi nişte structuri care se susţin unele pe altele. Domnul respectiv, îmi e foarte greu să îmi dau seama cum a fost el înştiinţat că mergem în control, dar asta e o altă discuţie.”, a transmis Allen Coliban în Jurnalul Primarului

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes