Connect with us
Publicitate

Economic

Sorin Grindeanu: „A fost desemnat astăzi constructorul pentru încă un tronson al Autostrăzii Sibiu – Făgăraş”

Publicat

pe

Contractul pentru proiectarea şi execuţia celor 17,6 km ai Tronsonului 3 (Arpaşu de Jos – Sâmbăta de Sus) din autostrada Sibiu-Făgăraş a fost atribuit de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere unui antreprenor turc şi are o valoare de 1,77 miliarde de lei (fără TVA), a anunţat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„A fost desemnat astăzi constructorul pentru încă un tronson al Autostrăzii Sibiu- Făgăraş! Contractul pentru proiectarea şi execuţia celor 17,6 km ai Tronsonului 3 (Arpaşu de Jos – Sâmbăta de Sus) a fost atribuit de CNAIR unui antreprenor turc şi are o valoare de 1,77 miliarde de lei (fără TVA). Durata pentru construcţia acestui tronson – finanţat prin Programul de Transport 2021-2027- este de 48 de luni: din care 12 luni perioada de proiectare şi 36 de luni perioada de execuţie a lucrărilor”, a scris ministrul, joi, pe pagina sa de Facebook.

Antreprenorul urmează să construiască pe traseul acestui tronson inclusiv 27 de poduri şi pasaje, transmite digi24.ro.

Procedura de semnare a contractului va putea fi demarată peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii, a precizat ministrul, potrivit Agerpres.

Publicitate

La rândul său, directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, a anunţat pe reţeaua de socializare că acest tronson va fi realizat de constructorul turc Makyol Insaat Sanayi Turizm Ve Ticaret.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes