Connect with us
Publicitate

Eveniment

Sorin Baloş, medicul şpăgar de la Braşov, a fost arestat. Curtea de Apel a admis recursul procurorilor şi l-a trimis după gratii timp de 27 de zile

Publicat

pe

Magistaţii Curţii de Apel Brsaşov au decis astăzi să îl aresteze pe Sorin Baloş, medicul care a cerut şpagă de la o femeie pe care o operase la inimă. După ce iniţial judecătorii de la Tribunal au decis să îl trimită pe doctor în arest la domiciliu, astăzi juraţii Cuţii au schimbat decizia. Astfel, în următoarele 27 de zile Sorin Baloş va sta în arestul poliţiei.  

Reamintim că Sorin Baloş a cerut şpagă 10.000 de lei de la o femeie pe care o operase la Spitalul Judeţean din Braşov. Apropiaţii ei au apucat să dea medicului 2.000 de lei, iar apoi împreună cu Poliţia i-au făcut un flagrant când i-au dat restul de 8.000 lei. Flagrantul a avut loc la o clinică privată din Braşov, iar medicul a spus atunci că banii voia să îi lase la recepţie după consult, şi că banii reprezentau cantravaloarea consultului postoperator.

Solutia pe scurt:

„În baza art. 204 Cod procedură penală şi art. 425 indice 1 alineat 7 punct 2 litera a Cod de procedură penală admite contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov împotriva încheierii nr. 178/UP/03.11.2021 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov în dosarul penal nr. 4311/62/2021, pe care o desfiinţează cu privire la soluţionarea propunerii de arestare preventivă în ceea ce-l priveşte pe inculpatul Baloş Sorin. Rejudecând în aceste limite: În baza art. 204 alineat 10 şi art. 226 Cod de procedură penală admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi, în consecinţă, în baza art. 202 alineat 1, 3 şi 4 litera e Cod de procedură penală, art. 223 alineat 2 Cod de procedură penală, dispune arestarea preventivă pe o durată de 27 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă, a inculpatului Baloş Sorin Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului Baloş Sorin. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată azi 05.11.2021 prin punerea la dispoziţia părţilor şi a procurorului prin mijlocirea grefei.”

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

  1. Gabi alexandru

    6 noiembrie, 2021 at 1:48 pm

    Până la urmă l-au arestat pe medicu spagar

  2. Gabi alexandru

    6 noiembrie, 2021 at 1:50 pm

    La pușcărie cu spagaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes