Connect with us
Publicitate

Social

SONDAJ / Aproape două treimi dintre braşoveni vor ca instituţiile publice şi companiile de stat să îşi mute conturile de la BCR şi Raiffeisen

Publicat

pe

Publicitate

Peste 63% dintre braşoveni vor ca instituţiile publice şi companiile de stat să îşi mute conturile de la BCR şi Raiffeisen. Într-un sondaj realizat de DCNews un procent de 63.1% dintre braşoveni au răspuns cu DA, iar 36,9 au răspuns cu NU. astfel, din totalul de 1.241 de voturi din judeţul Braşov, 783 au fostr pentru DA, iar 438 pentru NU. Procentul pentru DA este puţin mai mic decât cel de la nivel naţional. 

În urmă cu 24 de ore, portalul DCNews a lansat un chestionar sondaj cu următoarea întrebare: Vreţi ca instituţiile publice şi companiile de stat să îşi mute conturile de la BCR şi Raiffeisen? Cu puţin înainte de ora 12.00, din numărarea răspunsurilor prezentate a fi din ţară şi străinătate, rezultatul era următorul: DA – 65,4%, NU – 34,6%.

În medie, cam fiecare judeţ are un procent de două treimi pentru DA, însă sunt şi judeţe în care majoritatea este nu. Singurele judeţe unde majoritar a fost răspunsul NU sunt Covasna şi Harghita.

În altă ordine de idei, astăzi, de la ora 19.00, este anunţat un protest în faţa benzinăriei OMV de la Gara Braşov. Organizatorii spun că îl vor organiza protestul împotriva atitudinii umilitoare a Austriei faţă de România.

Publicitate

 

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. Apostolescu Cezar

  15 decembrie, 2022 at 4:58 pm

  Portalul este al rușilor ?
  Cam multa lume need câtă care nu gândește !
  Ce rezolvam ?
  Eventual apariția unui val de șomeri. ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes