Connect with us
Publicitate

Eveniment

Șoferul care a ucis doi copii, la Tărlungeni: „Îmi doresc să mor, să fi fost eu în locul lor”

Publicat

pe

Foto: Observator

Două fetițe au murit duminică într-un accident rutier în Brașov, după ce un șofer de 28 de ani a intrat în plin în spatele căruței în care se aflau. Bărbatul regretă tot ce s-a întâmplat și e devastat de durere după decesul celor două surori.

Două surori de 3 și 14 ani au murit ier într-un accident grav produs pe drumul județean care leagă Tărlungeni de Budila, după ce un șofer care circula cu mare viteză pe drumul județean a intrat în plin în căruța în care se aflau acestea.

În momentul impactului căruța a fost aruncată pe contrasens și izbită din plin de către o altă mașină. Datorită impactului extrem de puternic, cele două minore au murit pe loc, iar alți trei copii au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Bărbatul de 28 de ani care a izbit din plin căruța e extrem de afectat și spună că nu a mai putut să-și controleze mașina și să frâneze și că îi pare atât de rău încât ar fi fost mai bine să moară el decât să piardă cele două fetițe nevinovate.

Publicitate

„Îmi doresc să mor, să fi fost eu în locul lor (…) S-au blocat frânele și nu a mai reacționat mașina în niciun fel. Mașina am luat-o de o săptămână”, a declarat bărbatul pentru Antena 1.

Publicitate

Bărbatul e acum cercetat penal
Deși la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje după impact, din păcate pentru cele două fete nu s-a mai putut face nimic decât să se declare decesul.

Acum bărbatul de 28 de ani care s-a izbit din plin în căruță riscă să petreacă mulți ani în închisoare, el fiind cercetat penal pentru ucidere din culpă. În aceste momente este audiat pentru a se afla ce s-a întâmplat de fapt și care a fost cauza precisă a accidentului soldat cu doi morți și trei răniți grav.

Un material video puteți urmări AICI

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    9 august, 2021 at 8:03 am

    Mai ești și prost,cine te crede că,,ți s-au blocat frânele,,? Ai încurcat pedalele CRIMINALULE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes