Connect with us
Publicitate

Eveniment

Șoferul care a omorât două fetițe la Târlungeni, reținut pentru 24 de ore. Tânărul de 28 de ani nu e la primul accident în acel loc

Publicat

pe

Foto: Observator
Publicitate

Șoferul de 28 de ani care ieri a omorât două fetițe într-un grav accident produs pe raza județului Brașov a fost arestat pentru 24 de ore. Tânărul a declarat că regretă tot ce se întâmplă și că nu e la primul impact în zona aceea.

În urma accidentului de ieri produs între localitățile Budila și Tărlungeni din județul Brașov două fetițe au murit, după ce un șofer teribilist în vârstă de 28 de ani a intrat în căruța în care se aflau acestea.

Bărbatul a fost reținut de către polițiști pentru ucidere din culpă, iar acum se află  în arest pentru 24 de ore, urmând ca ulterior să-și afle pedeapsa pe care o are ispășit.

El regretă tot ce s-a întâmplat și spune că și-ar fi dorit ca el însuși să moară, în locul celor două suflete nevinovate, plecate spre ceruri la vârsta de 3, respectiv 14 ani.

Publicitate

”Îmi doresc să mor, să fi fost eu în locul lor (…) S-au blocat frânele și nu a mai reacționat mașina în niciun fel. Mașina am luat-o de o săptămână”, a spus el.

Publicitate

Nu e la primul accident în zona aceea
Șoferul a mărturisit că nu e la primul accident în zona aceea și că în trecut s-a mai izbit cu mașina de un copac în același loc.

În urma accidentului au mai fost rănite alte trei persoane, un copil și doi adulți, aceștia având politraumatisme, traumatisme cranio-cerebrale și toratice. Aceștia au fost preluați de către echipajele medicale și transportați la spital.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes