Connect with us
Publicitate

Social

Șoferii care vor să ajungă la Registrul Auto Român vor avea nevoie de programare. Noua regulă intră în vigoare din 15 noiembrie

Publicat

pe

La sediile Registrului Auto Român din toată țara se va intra doar pe bază de programare. Conducerea instituției a anunțat că începând cu data de 15 noiembrie 2023, verificările necesare pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatul și înlocuirea Cărții de identitate, vor necesita programare prealabilă.

Publicitate

Cei care vor să ajungă la reprezentanțele RAR din țară vor trebui să acceseze site-ul www.rarom.ro, la secțiunea Programări sau să sune la numărul de call-center 021/9672 și să obțină un număr de programare.

Reprezentanții RAR spun că această măsură este menită să reducă timpii de așteptare de la intrarea în curtea reprezentanțelor RAR până la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie. În plus, conducerea instituției a anunțat că vine în întâmpinarea clienților prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de așteptare să fie cât mai scurt.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes