Connect with us
Publicitate

Eveniment

Șofer sub influența unui cocktail de substanțe interzise, în Brașov. Poliţiştii şi-au dat seama din starea de agitaţie pe care o avea

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție au deschis un dosar penal în urma identificării unui șofer aflat sub influența unui amestec de substanțe interzise. Incidentul a avut loc pe data de 28 august, în timpul unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere desfășurată în municipiul Brașov.

În cadrul operațiunii, ofițerii au observat maşina care nu a respectat semnificația luminii roșii a semaforului de la intersecția cu o arteră intens circulată. Conducătorul auto, în vârstă de 27 de ani și din municipiul Cluj-Napoca, a fost oprit pentru verificări.

În timpul controlului documentelor și al atitudinii bărbatului, polițiștii au sesizat o stare de agitație, fapt ce a determinat efectuarea unui test pentru depistarea consumului de substanțe interzise. Rezultatul testului a indicat prezența pozitivă a unui cocktail de substanțe interzise, incluzând cocaină, canabis și methamphetamină.

În urma constatărilor, autoritățile au inițiat un dosar penal împotriva conducătorului auto, acesta fiind acuzat de infracțiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Ancheta va continua pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

Publicitate

Acest incident aduce în atenția publicului problema gravă a condusului sub influența substanțelor interzise și riscurile majore pe care le implică în trafic. Mai cu seamă că în ultima vreme au fost atât de multe evenimente tragice care au avut la bază şoferi care au condus drogaţi sau beţi şi au omorât oameni.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes