Connect with us
Publicitate

Eveniment

Şofer reţinut după ce a vrut să dea mită la doi poliţişti din Ghimbav. Voia să fie „iertat” pentru că nu purta centura de siguranţă

Publicat

pe

Un bărbat din Bucureşti, de 36 de ani, a fost reţinut pe 27 mai după ce a încercat să dea mită unui echipaj de poliţie din Ghimbav. Bărbatul nu avea centura de siguranţă pusă şi nici nu avea la el cartea de identitate. Pentru a fi „iertat” individul a încercat să dea mită celor doi poliţişti care l-au oprit. Fără să stea pe gânduri oamenii legii au alertat ofiţerii de la D.G.A. care l-au prins în flagrant pe bărbat. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Publicitate

„Pe timpul interacţiunii cu cei doi poliţişti, dar şi după, mai exact la sediul organului de poliţie, conducătorul auto, în repetate rânduri, a oferit acestora o sumă de bani, pentru ca să fie „iertat“, respectiv să nu fie sancţionat contravenţional pentru abaterile comise.

Agenții de poliție au refuzat propunerea conducătorului auto şi au denunţat telefonic fapta la D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Brașov.

Ulterior, ofiţerii de poliţie judiciară ai D.G.A.- S.J.A. Brașov au procedat la sesizarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, sub coordonarea căruia s-a desfășurat acţiunea de prindere în flagrant a  persoanei în cauză.

Publicitate

Ulterior, suspectul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, fiind reținut pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.”, a transmis DGA.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes