Connect with us
Publicitate

Eveniment

Şofer „mort de beat” în Răcădău. A fost prins cu o alcoolemie de 1,79 mg/l

Publicitate

Publicat

pe

Poliţiştii braşoveni au depistat un şofer care a urcat la volan cu o alcoolemie de 1,79 la mie. El a fost oprit în Răcădău, duminică seară.

Publicitate

Mai mulţi şoferi au fost identificaţi, în cadrul unei acţiuni desfăşurate în weekend, în timp ce conduceau fiind sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

Unul dintre aceştia, un bărbat în vârstă de 52 de ani, oprit în trafic duminică seară, pe bulevardul Valea Cetăţii, avea o alcoolemie de 1,79 mg/l alcool pur. El a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi este cercetat penal.

În timpul acţiunilor derulate în acest weekend de către poliţiştii braşoveni au fost depistaţi şi alţi şoferi care au urcat la volan după ce au consumat alcool sau droguri. Astfel, tot duminică, în municipiul Braşov şi tot pe bulevrdul Valea Cetăţii un şofer din Vrancea a fost prins având o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur, în municipiul Codlea un şofer în vârstă de 33 de ani a fost oprit şi s-a constatat că are o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur, iar pe strada 13 Decembrie a fost identificat un şofer în vârstă de 27 ani, care conducea un autovehicul fiind sub influenţa drogurilor.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes