Connect with us
Publicitate

Social

Şofer de la RATBV în căutarea unui călător care şi-a pierdut telefonul

Publicat

pe

Ieri, pe linia 31 a RATBV, în maşina cu indicativul 2005, un clălător şi-a pierdut un telefon marca Huawei. Şoferul Marius Nastasă, cel care a găsit aparatul, l-a fotografiat şi a distribuit un anunţ pe RATBV – Grupul Călătorilor pentru ca proprietarul telefonului să-şi recupereze aparatul.

Cum până la ora aceasta proprietarul nu a intrat în posesia bunului pierdut, soferul RATBV, Marius Nastasă a apelat la noi cu „speranţa că omul care şi-a pierdut telefonul va intra în cele din urmă din nou în posesia sa”.

Aşadar, după cum sună şi anunţul postat pe internet, călătorul îşi poate recupera telefonul „de la Baza RAT Braşov din Rulmentul. Pentru evitarea falşilor pretinzători, posesorul este rugat ca la ridicarea aparatului să prezinte codul de tastatură”.

Şoferul braşovean Marius Nastasă susţine, de asemenea, că „în urmă cu două luni am găsit un buletin al unei doamne de 74 de ani pe care I l–am dus acasă”.

Publicitate

Gesturile şoferului RATBV nu sunt întâmplătoare, el prezentând anul trecut evenimentul caritabil „Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului”, care a avut loc la Casa de Cultură din Făgăraş.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes