Connect with us
Publicitate

Eveniment

Sistemul de ticketing al RATBV și cel de monitorizare a vehiculelor nu funcționează din cauza unei avarii la rețeaua electrică de la sediul companiei de transport

Publicat

pe

Publicitate

O avarie la rețeaua electrică de la sediul RATBV a făcut nefuncțional sistemul de ticketing și cel de monitorizare al vehiculelor, iar problemele s-au văzut încă de la primele ore ale dimineții. Reprezentanții companiei de transport în comun au transmis că la sediul instituției a fost agățat un cablu în șantier, iar din această cauză a apărut avaria.

Practic RATBV se confruntă acum cu o defecțiune la infrastructura de servere care găzduiește sistemul de ticketing și cel de monitorizare vehicule. Cele două sisteme funcționează offline, cu capabilități reduse:

  • nu sunt afișate orele de trecere ale autobuzelor/troleibuzelor pe panourile din stații;
  • la vânzare nu este disponibilă încărcarea pe card a gratuităților și nici emiterea de carduri noi;
  • nu este disponibilă plata cu cardul bancar la validator.

Reprezentanții companiei mai spun că se pot achiziționa bilete de hârtie, bilete electronice și abonamente prin aplicația 24Pay, se pot încărca carduri de transport dar doar cu titluri încărcate anterior. Aceștia au mai transmis că se lucrează la identificarea defectelor și găsirea unor soluții de remediere a acestora.

UPDATE:

Publicitate

„Defecțiunea tehnică a fost remediată, sistemele de ticketing și de monitorizare funcționează. Se pot elibera la punctele de vânzare toate tipurile de titluri de călătorie. Panourile de informare din stații, complet operaționale”, au transmis reprezentanții RATBV.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes