Connect with us
Publicitate

Administrație

Sistem „big brother” la Zărneşti. Oraşul va avea străzile supravegheate video

Publicat

pe

Publicitate

Administrația locală din Zărnești a obținut, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, o finanțare în valoare de aproximativ 3 milioane de lei, pentru montarea unui sistem de supraveghere în oraș.

Astfel, pe toate străzile Zărneștiului vor fi montate zeci de camere video.

Acest proiect va duce la creșterea gradului de siguranță publică a comunității și prevenirea criminalității.

“Este foarte important ca Zărnești să fie un oraș sigur pentru cetățenii săi. Vom amplasa undeva la 60 – 70 de camere video în orașul Zărnești. Este un sistem care ne va folosi atât nouă, Primăriei, prin serviciul de Poliție Locală, dar vom asigura acces și Poliției Naționale pentru a vedea, verifica eventualele evenimente care se întâmplă pe domeniul public. (…) Cetățenii vor fi mai în siguranță pe domeniul public și asta e, din punctul meu de vedere, foarte, foarte important”, spune primarul orașului Zărnești, Alexandru Igrișan, potrivit Radio România Braşov FM.

Publicitate

Edilul zărneștean a pecizat că în perioada următoare vor fi semnate contracte de finanțare pentru alte două proiecte prin PNRR, pentru eficientizarea energetică a unui corp al Liceului Tehnologic și a Grădiniței Nr. 2 de pe str. Ion Șenchea.

Totodată, este așteptat rezultatul evaluării proiectului depus pentru achiziționarea de aparatură medicală necesară în spitalul orășenesc.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes