Connect with us
Publicitate

Util

Sindicatului Polițiștilor Europeni Europol îşi face filială la Braşov

Publicat

pe

Publicitate

În data de 26.04.2024, începând cu ora 11:00, într-una din sălile de ședințe ale Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt așteptați membrii Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, dar și polițiștii care nu au aderat încă la organizație, pentru a participa la constituirea Filialei Brașov a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

În cadrul ședinței de constituire se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de președinte și a celor 5 funcții de vicepreședinte, motiv pentru care, membrii care doresc să se implice în activitatea sindicală sunt invitați să își depună candidaturile până pe data de 25.04.2024 inclusiv.

„În cadrul întâlnirii vom dezbate problemele salariale existente, impactul acestora pe viitor, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea, precum și măsurile de protest pe care organizația noastră le va adopta în vederea actualizării normei de hrană.

Ședința de constituire a filialei va fi prezidată de reprezentanții Biroului Executiv Central al Sindicatului EUROPOL. Până la data întâlnirii, colegii care doresc să se alăture echipei noastre se pot înscrie și online prin intermediul platformei existente pe site-ul organizației noastre”, a transmis Filiala Brașov a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes