Connect with us
Publicitate

Entertainment

Şicanare în trafic, la Braşov, între doi şoferi. Unul dintre ei a scos un pistol pe geam

Publicat

pe

Mai multe filtre de poliţie au fost organizate vineri, între Braşov şi Bran, după ce la numărul de urgenţă 112 a fost primit un apel privind o şicanare în trafic, în care ar fi fost implicată şi o armă.

Publicitate

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sesizarea s-a referit la faptul că, pe tronsonul de drum cuprins între municipiul Braşov şi staţiunea Bran ar fi avut loc o şicanare în trafic între două autovehicule, iar unul dintre cei doi conducători auto ar fi scos pe geamul autovehiculului un obiect ce ar fi prezentat caracteristicile unei arme.

În urma sesizării, au fost instituite filtre rutiere formate din poliţişti de la Râşnov, Bran şi Zărneşti, în vederea depistării şi identificării persoanei în cauză.

„Poliţiştii au depistat şi identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 42 ani din oraşul Zărneşti, judeţul Braşov, iar asupra acestuia a fost găsită o replică de armă de tip airsoft. În urma incidentului nu au rezultat victime omeneşti şi nici pagube materiale. Persoanele implicate sunt în custodia poliţiştilor în vederea audierii, stabilirii şi clarificării stării de fapt şi dispunerea măsurilor legale”, a precizat IPJ Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes