Connect with us
Publicitate

Eveniment

Sibian prins la Brașov în timp ce conducea un TIR cu permis fals de conducere

Publicat

pe

Publicitate

La începutul săptămânii trecute, poliţiştii S.R.P.T. Braşov au depistat în trafic, în Braşov, un bărbat, de 41 de ani, din judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autotren cu remorcă având exercitarea dreptului de a conduce suspendată, relatează oradesibiu.ro.

Bărbatul le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere falsificat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals, bărbatul fiind reţinut.

Timp de o săptămână, poliţiştii de la transporturi au acţionat, la nivel naţional, pentru creşterea gradului de siguranţă a transporturilor feroviare, în cadrul acţiunii europene Rail Action Week, derulate sub egida RAILPOL.

În perioada 7 – 14 septembrie 2020, poliţiştii secţiilor regionale de poliţie transporturi şi ai Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au acţionat în cadrul acţiunii Rail Action Week, derulate la nivel european, sub egida RAILPOL.

Publicitate

La acţiune au participat peste 900 de poliţişti, alături de reprezentanţi ai instituţiilor partenere, fiind verificate 1.465 de persoane şi 1.200 de vehicule, în zona a 748 de treceri la nivel cu calea ferată.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes