Connect with us
Publicitate

Social

Și fără bani și fără petrecerea de Revelion. Cum au rămas peste 50 de tineri „cu buza umflată” după ce au închiriat o cabană în apropiere de Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Entuziasmați că au găsit oferta cea mai bună, tinerii au trimis banii fără să ceară prea multe detalii, iar presupusul proprietar al cabanei nu a mai răspuns la telefon după ce s-a văzut cu banii în cont, arată Digi 24.

În total, peste 50 de tineri au fost păcăliți. Locația era ideală: la 12 kilometri de Brașov și la un preț de 7.000 de lei pentru trei nopți de cazare. „Ne-a spus să dăm cât vrem, noi am zis să dam 200 de lei de persoană. Fiind 11 persoane, s-au strâns 2.200 de lei. A fost totul OK până în urmă cu o săptămână, când ne-a căutat să ne ceară în plus până la suma de 3.500 de lei, folosind pretextul că multă lume renunță la avans și nu vine lumea să își ia rezervarea”, spune un tânăr. După ce au plătit avansul, proprietarul cabanei nu a mai răspuns la telefon, moment în care tinerii și-au dat seama că au fost înșelați.

Peste 50 de tineri din București, Iași și Breaza au plătit un avans total de 12.300 de lei pentru aceeași cabană. Tinerii au depus plângere la poliție și speră să își recupereze banii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes