Connect with us
Publicitate

Social

Și-a bătut mama de 83 de ani

Publicat

pe

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violența în familie” și „amenințarea”.

Publicitate

În fapt, la data de 23 aprilie, în jurul orei 20.00, un bărbat, în vârstă de 58 ani din localitatea Hălchiu, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi agresat-o fizic pe mama sa, în vârstă de 83 ani și le-ar fi amenințat-o cu acte de violență pe aceasta și pe nepoata sa în vârstă de 28 ani. În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispuse evacuarea temporară a acestuia din locuință și măsura păstrării unei distanțe de minimum 200 de metri față de persoana vătămată și față de reședința acesteia.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes