Connect with us
Publicitate

Administrație

Show aviatic şi concerte Smiley, 5 Gang, Carla’s Dream şi Direcţia 5 în weekend, la Ghimbav

Publicat

pe

Zilele oraşului Ghimbav, eveniment cu tradiţie, care nu a putut fi organizat anul trecut din cauza pandemiei, va avea loc în acest weekend, Primăria pregătind, pentru localnici şi turişti, trei zile de spectacole de muzică pentru toate vârstele, un show aviatic şi focuri de artificii.

Publicitate

Printre artiştii anunţaţi în programul manifestărilor se numără Smiley, 5 Gang, Carla’s Dream, Direcţia 5 şi Ciro de Luca, care urmează să concerteze vineri şi sâmbătă, ziua de duminică fiind rezervată muzicii populare şi respectiv artiştilor locali ai acestui gen muzical.

Show-ul aviatic, susţinut de reprezentanţi ai Aeroclubului României, şi un foc de artificii vor deschide, respectiv închide programul manifestărilor de sâmbătă.

În afară de partea de concerte, în cadrul evenimentului va organizată şi o zonă de alimentaţie publică precum şi un loc de joacă pentru copii.

Publicitate

Organizatorii pregătesc şi o surpriză pentru amatorii de teqball – tenis cu piciorul pe masă – un sport pe care autorităţile braşovene doresc să-l promoveze în România şi în centrul ţării, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, primarul oraşului Ghimbav, Ionel Fliundra.

„Încercăm să promovăm şi acel sport, tenis cu piciorul pe o masă. (…) Am avut nişte discuţii cu cei care promovează acest sport şi, deşi este cam din scurt, încercăm să aducem o masă ca ceu care sunt pasionaţi de acest sport să-şi arate priceperea”, a afirmat Ionel Fliundra.

Conform primarului Ghimbavului, organizarea evenimentului reflectă decizia Consiliului Local şi a Primăriei oraşului „de a intra în normalitate”.

Edilul din Ghimbav a subliniat că accesul la eveniment se va face, conform reglementărilor legale, numai pe baza certificatului de vaccinare sau a unui test COVID PCR negativ.

„Nu ne dorim să impunem aceste restricţii, ci sunt nişte reguli care trebuie respectate. Am fost căutat şi mi s-a spus că se face discriminare, dar important este că putem să facem evenimente, să chemăm oamenii la socializare, şi şi mai important este să avem grijă de noi”, le-a transmis primarul Ionel Fliundra localnicilor şi turiştilor.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes