Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Show aviatic, dar şi concerte The Motans și Inna, la Zilele Ghimbavului

Publicat

pe

Show aviatic și o mulțime de activități pentru toate gusturile, promit autoritățile locale din Ghimbav la Zilele Orașului. Evenimentul se va desfășura de pe 1 până pe 3 iulie.

Publicitate

Vineri, 1 iulie petrecerea începe la ora 17.00, iar cap de afiș este concertul lui SPIKE.

Sâmbătă de la ora 15.30 este programat showul aviatic susținut de Aeroclubul României, iar pe scenă vor urca seara The Motans și Inna cu seturi live, iar seara se va încheia cu un foc de artificii, transmite Radio România Braşov FM.

Duminică este ziua dedicată muzicii folclorice. Petrecerea începe la ora 13.00, iar spre seară pe scenă urcă Sava Negrean Brudașcu și Raluka & Balkanic Show.

Publicitate

“Ca fiecare dată încercăm să aducem pe scena orașului Ghimbav artiști de marcă, artiști care vor încânta cu siguranță cetățenii orașului Ghimbav și, bineînțeles, cetățenii județelui Brașov care doresc să ne viziteze în această perioadă. (…) vor fi multe alte mini-spectacole, vom premia, ne vom bucura de tot ce înseamnă spectacol și bineînțeles, de socializare. Este primul an după pandemie când putem să ne distrăm în liniște”, a precizat primarul Ghimbavului, Ionel Fliundra.

Scena va fi montată în fața sălii de sport, iar intrarea este liberă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes