Connect with us
Publicitate

Eveniment

Sfârşit tragic pentru două braşovence. Au fost lovite mortal de tren la trecerea la nivel cu calea defarată de la Duvenbeck

Publicat

pe

Și-au găsit sfârșitul chiar înainte de a se bucura de o vacanță în țară. Două brașovence au fost lovite mortal de un tren în noaptea de joi spre vineri, în dreptul sediului Duvenbeck.

Publicitate

Cele două femei se aflau într-o mașină împreună cu soții lor, iar din primele cercetări s-ar părea că cei patru se întorceau din străinătate când au oprit mașina pentru ca femeile să se deplaseze până într-un lan de porumb de lângă calea ferată, relatează Radio România Braşov FM.

Din păcate, s-ar părea că neatenția și-a spus cuvântul, iar în momentul traversării liniei ferate au fost lovite de trenul Regio 11357 care circula de la Brașov către Zărnești.

Oamenii legii sosiți la fața locului continuă ancheta pentru a afla exact circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Publicitate

„La data de 3 august a.c., în jurul orei 22.45, Secția Regională de Poliție Transporturi Brașov a fost sesizată cu privire la un incident feroviar, produs pe calea ferată, situată între localitățile Cristian și Brașov.

Echipajele de poliție sosite la fața locului au stabilit că un tren de persoane, care circula pe relația Brașov – Zărnești, ar fi surprins și accidentat mortal două femei, în vârstă 55, respectiv 67 de ani.

Prime date indică faptul că cele două victime ar fi coborât dintr-un autovehicul, ce se afla oprit în apropierea căii ferate și ar fi intenționat să ajungă de cealaltă parte a căii ferate, moment în care au fost accidentate de vehiculul feroviar.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru a se stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care s-a produs accidentul.”, a transmis IPJ Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes