Connect with us
Publicitate

Turism

Sezonul de schi din Poiana Braşov se deschide de Crăciun. Stratul de zăpadă măsoară jumătate de metru

Publicat

pe

Este atmosferă de vacanță pe pârtiile de la munte. În Poiana Brașov stratul de zăpadă are aproape o jumătate de metru și chiar, dacă nu se poate schia, iubitorii sporturilor de iarnă au găsit o soluție. Au transformat pârtia într-un derdeluș numai bun pentru curse cu sania sau colacul gonflabil. 

Publicitate

A nins din belșug în ultimele zile în Poiana Brașov. Până când sezonul de schi se va deschide oficial, pârtiile s-au transformat în derdelușuri.

Nu a contat că afară erau sub zero grade Celsius. Distracția a fost pe primul loc. Turiștii care au acces în parcul de distracții achită o taxă de 100 de lei pe zi, iar copiii 75 de lei pe zi, potrivit digi24.ro.

Schiorii mai au de așteptat doar câteva zile. De Crăciun, pârtiile din Poiana Brașov se vor deschide și pentru ei.

Publicitate

Meteorologii au emis, marţi, noi avertizări nowcasting Cod galben de vânt, ce vizează zone montane din Muntenia, pe parcursul următoarelor şase ore.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 16:00, la altitudini de peste 1.800 de metri, în judeţele Argeş, Prahova şi Dâmboviţa vântul va sufla cu viteze de peste 90 – 100 km/h, iar zăpada viscolită va reduce vizibilitatea.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes