Connect with us
Publicitate

Prima pagină

Sezon încheiat la Liga a 3-a, „baraje în trei” pentru promovarea din „județ”

SR Brașov și Olimpic Râșnov rămân în Liga a 3-a, Precizia Săcele merge la baraj

Publicat

pe

Videoconferința susținută de conducerea FRF, joi, cu șefii Asociațiilor Județene din țară pare a lămuri situația finalului de sezon 2019-2020 în fotbalul românesc. Astfel, după ce a analizat chestionarele primite de la mulți dintre afiliați, cât și condițiile drastice impuse de Ministerul Tineretului și Sportului pentru a se juca fotbal în prima parte a verii, Federația Română de Fotbal a decis „înghețarea” sezonului la Liga 3, anunță liga2.prosport.ro, fără ca vreo echipă să retrogradeze.

Publicitate

Pentru Liga a 2-a a fost aleasă o variantă luată deja în calcul de ceva vreme, playoff/playout. Tot o variantă scurtă este preferată și pentru promovarea în Liga a 3-a: „baraje în trei” între echipele aflate pe primul loc în campionatele județene. În fine, finalul de sezon al Ligii 1 ar urma să se joace integral, în lunile iunie și iulie.

Dacă aceste decizii devin oficiale, cele două echipe brașovene din L3, SR și Olimpic Râșnov vor termina campionatul 2019-2020 pe locurile 11, respectiv 9 în Seria a III-a și vor continua și din toamnă la nivelul L3. Pe de altă parte, județul Brașov ar urma să fie reprezentat la baraj de Precizia Săcele, lider în acest moment al Ligii a 4-a.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes