Connect with us
Publicitate

Turism

Senzaţii tari la tiroliana de la Şapte Scări

Publicat

pe

Pădurea poate fi și un loc unde să trăiești senzații tari, nu doar un loc unde să te relaxezi și să te plimbi în liniște. Aceste senzații se pot trăi în apropiere de Brașov, la Canionul Șapte Scări, unde se află cel mai lung traseu de tiroliene din țară. Acesta măsoară aproape 4 kilometri, iar cei mai buni sportivi îl coboară în cel puțin o oră.

Traseul de tiroliene de la Canionul Șapte Scări este pe cât de lung, pe atât de spectaculos. Pe tot parcursul lui cablurile te duc din copac în copac și te transportă dintr-o parte în alta, peste cascadele spectaculoase ale râului.

„Privelişte, adrenalină, tot este fain, e super fain”, a spun unul din cei care au încercat senzaţiile tari de pe tiroliană.

„Îmi plac toate, este foarte frumos, m-am mai dat odată, este foate frumos să te dai pe tiroliană şi să vezi râul aşa fain”, a spus fetiţă care a încercat şi ea.

Publicitate

Canionul și traseul de tiroliene se află la doar 5 kilometri de Brașov, la ieșirea spre București. Pentru a ajunge aici e de ajuns o scurtă plimbare în natură de o oră, însă coborârea face toți banii.

Pentru a parcurge traseul complet oricine ajunge aici trebuie să plătească  120 de lei, însă se poate face și doar jumătate de traseu cu 70 de lei. Există și un parc de tiroliene pentru copii, pentru ei costul este de 20 de lei pentru o jumătate de oră de distracție.

„Eşti în aer câteva secunde, iar la final ajungi înapoi cu picioarele pe pământ. Adrenalina e cea mai bună”, spune o tânără care a mai încercat senzaţiile tari.

Foarte frumos, adrenalină, dacă eşti obişnuit, mai ales cu motociclete, e foarte tare. Ai o senzaţie de libertate, iţi este un pic frică, dar frumos”, ne-a spus declarat un alt tânăr care a încercat tiroliana.

Dacă ajungeți aici nu ratați vizita la canion. Pentru doar 10 lei puteți trăi senzații tari și aici. Să urcați pe scări, printre stânci, pe cascada plină cu apă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes