Connect with us
Publicitate

Administrație

Sensuri unice noi în Brașov, avizate de Comisia de Circulație. În oraș vor apărea și locuri de parcare noi

Publicat

pe

Comisia de circulație a avizat în ședința de joi, 1 februarie 2024 mai multe solicitări venite din partea poliției, inspectorilor primăriei sau cetățenilor, referitoare la stabilirea de sensuri unice de circulație și/sau amenajarea de parcări pe mai multe străzi din municipiu, respectiv:

Publicitate
  • amenajare sens unic pe strada Str. Vișinului nr. 2 – 24, către strada Prunului (Penny), cu înființare parcări pe partea stângă și reamenajare parcări pe partea dreaptă. Parcările existente (cele de pe partea dreaptă a viitorului sens unic) vor fi orientate la 45 de grade, iar pe partea stângă, la bordură, vor fi amenajate 24 de noi locuri de parcare.
  • amenajare sens unic către Str. 13 Decembrie și locuri de parcare longitudinale pe partea stângă, pe tronsonul Bd. Griviței nr. 75 – Str. 13 Decembrie (strada pe care se află secția 3 de Poliție). A fost estimată amenajarea a 14 noi locuri de parcare.
  • sens unic și amplasarea de semnale rutiere corespunzătoare, inclusiv de reducere a vitezei, pe strada de legătură dintre Str. Pe Tocile, în dreptul numărului 20, și Str. Cpt. Ilie Birț.

Amenajarea sensurilor unice și a parcărilor se va realiza la sfârșitul sezonului rece, odată cu reluarea activității de semnalizare rutieră.

Comisia a avizat de asemenea montarea de stâlpi antiparcare și dincolo de intrarea Liceului Andrei Mureșanu, pe Str. Bisericii Sf. Nicolae. Solicitarea privind instituirea de sensuri unice pe Str. Mesteacănului, Luceafărului, Pictor Variu Maximilian și Teilor nu a fost avizată, însă comisia a decis amplasarea indicatoarelor „Oprirea interzisă“ și a semnului adițional „Ridicare vehicul“ pe străzile menționate.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes