Connect with us
Publicitate

Administrație

Sensuri de circulație schimbate, bariere cu senzori și interzicerea parcării. Sunt doar câteva dintre propunerile făcute pentru traficul din centrul Brașovului

Publicat

pe

Specialiștii din cadrul comisiei de circulație vor decide, în ședința de miercuri, ce modificări vor fi făcute în traficul de pe străzile din Brașov. Una dintre problemele ridicate de oamenii care locuiesc în zona centrală ar fi mașinile parcate la întâmplare pe străduțele înguste care încurcă circulația și care îi obligă pe proprietarii caselor din zonă să caute alte locuri unde să își lase mașinile.

Publicitate

Pentru centrul vechi al orașului, membrii comisiei de circulație vor decide dacă vor interzice accesul auto și parcarea pe străzile Cerbului, Peneș Curcanul și George Coșbuc. Aici ar mai putea avea acces doar riveranii. Pe aceleași drumuri ar putea fi montate trei bariere cu senzor de mișcare pentru restricționarea accesului altor vehicule decât cele ale brașovenilor care locuiesc în zonă.

Pentru strada George Coșbuc, specialiștii se gândesc să instituie sens unic, iar pe strada Michael Weiss ar putea să se circule în dublu sens, dacă aceste propuneri vor fi votate de membrii comisiei de circulație.

Subiectele dezbătute în cadrul ședinței de miercuri sunt:

Publicitate

a) montare separatoare de sens în parcarea de pe Str. Independenței nr. 104 – 106 (solicitare primită din partea Asociației de Proprietari Fortuna)
b) sistematizare circulație str. Gării Noua (sens unic și montare stâlpi) – solicitare primită din partea Școlii Gimnaziale nr. 9, Mădălina Dogaru
c) amplasarea indicatoarelor rutiere cu semnificația ”Oprirea interzisă” pe Str. Enupărului (solicitare primită din partea proprietarilor de pe strada Enupărului)
d) acces auto și parcare interzisă cu excepția riveranilor pe str. Cerbului, Peneș Curcanul, George Coșbuc;
e) instalare a trei bariere cu senzor de mișcare pe străzile Cerbului, Peneș Curcanul, George Coșbuc;
f) instituire circulație în sens unic pe str. George Coșbuc;
g) instituire circulație în dublu sens pe str. Michael Weiss;
h) marcarea locurilor de parcare conform acordului primit de la Direcția Județeană pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Național.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes