Connect with us
Publicitate

Administrație

Încă un pas pentru construcţia Spitalului Regional. Senatul a votat ca terenul pe care se va ridica să fie transferat Primăriei. Camera Deputaţilor are ultimul cuvânt

Publicat

pe

Senatul a adoptat miercuri, ca prim for sesizat, un proiect de lege care prevede transmiterea unor terenuri din administrarea Institutului Cartofului în cea a Consiliului Local al Municipiului Braşov, pentru a demara construirea Spitalului Regional de Urgenţă.

Publicitate

Iniţiativa legislativă completează „art. 1, alin.(l) lit. a) din Legea nr.137/2011 privind transmiterea unor terenuri din domeniul public al statului şi din administrarea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice ‘Gheorghe lonescu-Siseşti’ – Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Cartof şi Sfeclă de Zahăr Brasov, judeţul Braşov cu sintagme care să permită construirea unor diverse construcţii de utilitate publică, pentru a demara construcţia spitalului de urgenţă de care judeţul Braşov şi întreaga regiune au urgent nevoie, având în vedere contextul epidemiei SARS-Cov-2”, arată expunerea de motive a proiectului.

Senatul este prim for sesizat, decizională fiind Camera Deputaţilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes