Connect with us
Publicitate

Eveniment

Șeful neurologilor din România a decedat la o săptămână după ce a fost internat cu COVID-19

Publicat

pe

Şeful Clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti a murit la 65 de ani după ce a fost infectat cu COVID-19. El fusese internat în urmă cu o săptămână şi jumătate la „Matei Balş”.

Publicitate

Ovidiu Bajenaru a fost un renumit medic roman, decorat chiar şi de preşedintele Iohannis în luna noiembrie a anului trecut.

Ovidiu Băjenaru a fost profesor de neurologie, șeful Clinicii de Neurologie din Spitalul Universitar de Urgență, directorul Departamentului de neuroștiințe clinice la UMF Carol Davila din București.

Cu peste 35 de ani de experiență, Ovidiu Băjenaru a fost și președinte de Onoare ad vitam al Societății de Neurologie din România și membru corespondent al Academiei Române din 2016.

Publicitate

„Tuturor celor cunoscuti, dar mai ales noua, personalului medical al SUUB si, in mod particular, colegilor din Clinica de Neurologie, ne este foarte dificil sa vorbim la trecut despre omul, medicul si profesorul Ovidiu Alexandru Bajenaru.

Cu imensa parere de rau, inevitabilul s-a intamplat si d-l profesor Ovidiu Bajenaru nu mai este printre noi, dar spiritul domniei sale va fi prezent in continuare prin urmasii lui profesionali. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a transmis dr. Catalin Carstoiu, managerul Spitalului Universitar din Bucuresti.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes