Connect with us
Publicitate

Administrație

Șeful grupului de consilieri locali USRPLUS și-a dat demisia după ce a fost înregistrat folosind cuvinte jignitoare la adresa colegilor Allen Coliban și Flavia Boghiu

Publicat

pe

Șeful grupului de consilieri locali USRPLUS Brașov, Nelu Corbu, și-a dat marți demisia din Consiliul Local și USRPLUS. Conform unor surse, acesta a fost înregistrat într-o discuție privată folosind cuvinte jignitoare la adresa colegilor Allen Coliban și Flavia Boghiu.

Într-un comunicat remis redacției, USRPLUS anunță că locul lui Nelu Corbu în Consiliul Local va fi preluat de Gabriel Munteanu.

„Ioan Corbu și-a depus astăzi demisia din calitatea de membru USR PLUS și din cea de Consilier Local al Municipiului Brașov.

În ultimele luni, Ioan Corbu s-a îndepărtat tot mai mult de grupul consilierilor locali USR PLUS din Municipiul Brașov și de misiunea USR PLUS ca partid ce și-a asumat schimbarea modului în care se face politică și administrație publică.

Publicitate

Ioan Corbu și-a asumat greșelile făcute, iar printr-un act unilateral a decis să-și depună demisia din toate funcțiile și calitățile politice.
Conducerea USR PLUS regretă această situație, dar o consideră în același timp un test de maturitate politică a organizației, care trebuie trecut cu brio.

USR PLUS reafirmă că această construcție politică s-a format pornind de la principii și valori de la care nu se va abdica, principii și valori care-i unesc pe toți membrii săi.

Primul supleant pe lista consilierilor locali USR PLUS este Gabriel Munteanu. Vor fi demarate procedurile pentru validarea acestuia și, ulterior, pentru depunerea jurământului și asumarea funcției.

Noul lider al grupului consilierilor USR PLUS din Consiliul Local Braşov este avocata Beatrice Moraru.” se arată în comunicatul transmis de USRPLUS.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes