Connect with us
Publicitate

Social

Şeful ANPC, după un control la Bran: Nu cumpăraţi astfel de produse

Publicat

pe

Preşedintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, Claudiu Dolot, a transmis consumatorilor, într-o postare pe Facebok, să nu cumpere diversele sortimente de palincă vândute de comercianţii din zona Bran, acestea fiind „făcături” din alcool rafinat cu esenţe.

Claudiu Dolot precizează că a descoperit „făcăturile” din alcool în urma unui control de rutină efectuat în zona Bran de către comisarii de la Protecţia Consumatorului Braşov.

„Dar pălincă din banane din Carpaţii Meridionali aţi baut? Poate palinca din portocale de la Codlea ati mai prins la raft? Oricum palinca din Muscat Otonel de pe Dealurile Râsnovului sunt sigur ca n-ati gustat! Toate aceste <<făcături>> din alcool rafinat cu esenţe erau vândute turiştilor din zona Bran Moeciu de către cetăţeni care au fost descoperiţi de comisarii de la Protectia Consumatorului Brasov, într-un control de rutină efectuat în zonele turistice, în care i-am însotit şi eu.” a scris Claudiu Dolot, președintele ANPC.

„Din păcate, aceşti impostori foloseau şi tricolorul pentru a împodobi sticlele cu lichidul <<inventat>> de ei. Nu cumpăraţi astfel de produse, de la asa zişi producatori autohtoni întrucat va puneţi sanatatea in pericol!”, a mai transmis şeful ANPC.

Publicitate

Vineri, 6 august, în urma unui control în staţiunea Bran, comisarii de la Protecţia Consumatorului Braşov au aplicat amenzi în valoare de 25.000 de lei, conform ProTV.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes