Connect with us
Publicitate

Politics

Sebastian Rusu: „Siguranța rutieră din orașul nostru e un exemplu de bună practică ce poate să fie implementat în celelalte mari orașe!”

Publicat

pe

Viceprimarul Braşovului, Sebastian Rusu, a fost prezent la conferința internațională „Comportamentul uman în siguranța rutieră 2022”. Edilul braşovean spune că proiectul pe care l-a prezentat a fost foarte apreciat de participanții la evenimentul organizat de Camera Deputaților, la București. asta pentru că Braşovul este unul dintre cele mai sigure orașe din punctul de vedere al traficului rutier.

Publicitate

„Importanța iluminatului suplimentar stradal la nivelul trecerilor” e un proiect pe care administrația liberală brașoveană l-a demarat încă din primul meu mandat de consilier local.

Am fost singurul reprezentat al unei administrații publice locale care a susținut un proiect pe această temă. Faptul că și invitații străini și-au exprimat intenția de a prelua proiectul nostru constituie un motiv de satisfacție pentru mine atât ca viceprimar al Brașovului și liberal, cât și ca brașovean.”, a scris pe pagina de Facebook Sebastian Rusu.

Conform viceprimarului liberal, în prezent, în municipiul Brașov există: 34 treceri de pietoni semaforizate cu buton; 12 treceri cu semaforizare corelată, de tip undă verde; şi 52 treceri de pietoni iluminate suplimentar.

Publicitate

„Siguranța rutieră din orașul nostru e un exemplu de bună practică ce poate să fie implementat în celelalte mari orașe!”, a mai scris Sebastian Rusu.

La evenimentul din capitală au luat parte, printre alţii, ministrul sănătăţii Alexandru Rafila, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Ionuț Savoiu, dar şi parlamentari şi specialiști români și străini din domeniul transportului, infrastructurii și siguranței rutiere.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes