Connect with us
Publicitate

Administrație

Sebastian Rusu, „executat” de Allen Coliban. Viceprimarul PNL a rămas fără atribuții: „Asta a considerat dânsul de cuviință”

Publicat

pe

Publicitate

Viceprimarul Brașovului, Sebastian Rusu, a anunțat astăzi că a fost „lăsat” fără atribuții după o dispoziție dată de primarul Allen Coliban. Războiul dintre PNL, USR PLUS și PSD pare să atingă noi culmi după ședința maraton din Consiliul Local de joi, 30 septembrie. Atunci, timp de 8 ore aleșii locali s-au contrat pe diverse proiecte precum cel care viza renunțarea la câteva benzi pentru construirea de piste de bicicliști pe bulevardul Victoriei, festivalul Untold sau Skate Park-ul de sub podul Fartec.

„Astăzi 01.10.2021 am primit dispoziția de primar prin care dl Coliban mi a retras toate atribuțiile mai puțin – serviciul administrativ, serviciul câinilor fără stăpân și serviciul public local Salvamont agrement și parking. Asta a considerat dansul de cuviință” a transmis Sebastian Rusu.

Pentru municipiul Brașov situația devine cât se poate de tulbure, întrucât dinamitarea alianței dintre USR PLUS și PNL poate duce la un blocaj total în Consiliul Local.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes