Connect with us
Publicitate

Eveniment

Se vrea boicotarea unui hypermarket din Braşov. Timp de trei ore oamenii nu vor să cumpere nimic de aici. Asta pentru că o tânără a fost acuzată de furt şi bătută de paznicii magazinului

Publicat

pe

După ce o tânără de doar 18 ani a fost acuzată de furt, bătută şi strânsă de gât de către reprezentanţii unui mare magazin din Braşov, pe Facebook a apărut şi un grup de oameni care o susţin şi vor să îi facă dreptate. Astfel, S-a creeat un eveniment de susţinere a tinerei prin care cei care cred în dreptatea fetei vor să boicoteze pentru trei ore magazinul. Astfel, oameni vor să se adune în faţa hypermarketului şi să nu cumpere nimic din magazin. Evenimentul va avea loc astăzi între orele 15.00 şi 18.00.

Publicitate

„De Ziua Marii Uniri, agenții de pază din Carrefour-Brașov au sechestrat și au lovit cu brutalitate o tânără Romă de 18 ani pe care au acuzat-o de furt, deși până la această oră, acuzațiile nu au fost susținute cu probe. Dimpotrivă, victima are probe fiscale (extras de cont) care atestă faptul că nu s-a comis nicio infracțiune.

Până în momentul de față, Carrefour nu a luat măsuri clare pentru a ajuta victima acestui abuz și nu a luat măsuri concrete pentru a se asigura că nu vor mai deveni și alți romi sau tinere femei victime nevinovate ale serviciului lor de pază rasist, pentru simplul motiv că nu au pielea de culoarea potrivită!VĂ INVITĂM SĂ VĂ ALĂTURAȚI NOUĂ, PE 23 DECEMBRIE, ÎN MAGAZINUL CARREFOUR DIN CALEA BUCUREȘTI, NR. 107, BRAȘOV, LA ORA 15:00, PENTRU A BOICOTA ACTIVITATEA ACESTORA ÎNTR-UNA DIN CELE MAI PROFITABILE ZILE PENTRU EI. VOM OCUPA CÂTE UN CĂRUCIOR DE CUMPĂRĂTURI ȘI NE VOM PLIMBA PRIN MAGAZIN PENTRU 3 ORE.

Chiar dacă nu sunteți din Brașov, vă puteți implica în această acțiune, refuzând să cumpărați produse de la ei. #NuDeLaCarrefour.

Publicitate

Recomandăm să aveți asupra dumneavoastră un rucsac pentru a vedea dacă vom fi toți tratați ca tânăra victimă a brutelor din securitatea Carrefour.

Insistăm la respectarea normelor instituite pe teritoriul României pentru prevenția infectării cu COVID-19. Vă rugăm să aveți măști de protecție care să vă acopere nasul și gura și să păstrați o distanță de cel puțin 1,5 m față de ceilalți clienți ai magazinului.”, se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes